Græsk yoghurt med granola
SOMMERSØDT til pinse-brunchen
Denne søde morgenmadssnack er en populær klassisker, som serveres i forskellige udgaver på caféer og restauranter rundt omkring. Jeg nød den selv søndag formiddag på terrassen i venners lag og under høj solskin efterfulgt af bacon, æg og pølser. Med udsigt til pinsesol hele weekenden får i her opskriften:
En håndfuld havregryn
Valnøddekerner
Mandler
Græskarkerner
Sesamfrø
Græsk yoghurt
Blandede bær eller frugt fx. blåbær, jordbær, hindbær eller banan
Alle nødderne ristes gyldne på en tør pande eller i ovnen, og stilles tilside. Derefter ristes havregrynene gyldne, og den flydende honning tilsættes. Når den er smeltet tilsættes nødderne, og granolen vendes rundt. Blandingen vendes ud på bagepapir og afkøles.
I høje glas vendes skiftevis yoghurt, bær og nøddeblandingen, og tilsidst toppes med mørk chokolade, som forinden er smeltet over vandbad og dekoreret på bagepapir (bør afkøles helt i fryseren i ca.30 min.).
Denne søde morgenmadssnack er en populær klassisker, som serveres i forskellige udgaver på caféer og restauranter rundt omkring. Jeg nød den selv søndag formiddag på terrassen i venners lag og under høj solskin efterfulgt af bacon, æg og pølser. Med udsigt til pinsesol hele weekenden får i her opskriften:
En håndfuld havregryn
Valnøddekerner
Mandler
Græskarkerner
Sesamfrø
Græsk yoghurt
Blandede bær eller frugt fx. blåbær, jordbær, hindbær eller banan
Alle nødderne ristes gyldne på en tør pande eller i ovnen, og stilles tilside. Derefter ristes havregrynene gyldne, og den flydende honning tilsættes. Når den er smeltet tilsættes nødderne, og granolen vendes rundt. Blandingen vendes ud på bagepapir og afkøles.
I høje glas vendes skiftevis yoghurt, bær og nøddeblandingen, og tilsidst toppes med mørk chokolade, som forinden er smeltet over vandbad og dekoreret på bagepapir (bør afkøles helt i fryseren i ca.30 min.).
Kommentarer
Send en kommentar
Har du en kommentar til en opskrift eller et spørgsmål?