Sprøde og bløde kokostoppe

Jeg har længe forsøgt at lave de bedste kokostoppe, der er sprøde udenpå og lækre svampede indeni. Denne opskrift er en sikker vinder, og så er kokostoppe nemme og hurtige at lave. 

Kokostoppe

6 æggehvider
300 g sukker
250 g kokosmel
50 g smør
100 g revet marcipan
150 g smeltet mørk chokolade 

Hæld æggehvide, sukker, kokos og smør sammen i en gryde og rør godt sammen ved middel varme. Må ikke brænde på eller blive mørk i bunden. Vend revet marcipan i massen. Form toppene på en bageplade med papir. Fugt fingerne med lidt koldt vand så toppene kan formes. Bages i en 180 grader varm ovn i ca. 10-15 min. til de er fine brune i overfladen. Køles af på en rist. Bunden kan dyppes i mørk chokolade. Lægges på siden og tørrer. Jeg opbevarer dem på køl, så de er skønne kolde. Sprøde udenpå og dejligt bløde indeni. 

Kommentarer

Populære opslag