Sprøde og bløde kokostoppe
Jeg har længe forsøgt at lave de bedste kokostoppe, der er sprøde udenpå og lækre svampede indeni. Denne opskrift er en sikker vinder, og så er kokostoppe nemme og hurtige at lave.
Kokostoppe6 æggehvider
300 g sukker
250 g kokosmel
50 g smør
100 g revet marcipan
150 g smeltet mørk chokolade
Hæld æggehvide, sukker, kokos og smør sammen i en gryde og rør godt sammen ved middel varme. Må ikke brænde på eller blive mørk i bunden. Vend revet marcipan i massen. Form toppene på en bageplade med papir. Fugt fingerne med lidt koldt vand så toppene kan formes. Bages i en 180 grader varm ovn i ca. 10-15 min. til de er fine brune i overfladen. Køles af på en rist. Bunden kan dyppes i mørk chokolade. Lægges på siden og tørrer. Jeg opbevarer dem på køl, så de er skønne kolde. Sprøde udenpå og dejligt bløde indeni.
Kommentarer
Send en kommentar
Har du en kommentar til en opskrift eller et spørgsmål?