Coleslaw med æbler og nødder
Denne opskrift kan varieres med forskellige slags kål og nødder samt æbler og tørrede frugter alt efter smag og årstid.
4 personer
Salat
Lille ½ hvidkål
2 sprøde æbler
En håndfuld blandede og salte nødder (jeg brugte en blanding af cashew-, peanuts- og valnødder)
Dressing
1 bdt. frisk dild
4 spsk. rapsolie
Et twist citronsaft
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. æbleeddike
Lidt honning
Salt
Snit kålen i fine strimler og skær æblerne i både. Hak dilden groft. Rør olie med citron, sennep, eddike, honning og salt. Vend kål med æbler, dressing, dild og drys med de saltede nødder. Smag salaten til.
4 personer
Salat
Lille ½ hvidkål
2 sprøde æbler
En håndfuld blandede og salte nødder (jeg brugte en blanding af cashew-, peanuts- og valnødder)
Dressing
1 bdt. frisk dild
4 spsk. rapsolie
Et twist citronsaft
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. æbleeddike
Lidt honning
Salt
Snit kålen i fine strimler og skær æblerne i både. Hak dilden groft. Rør olie med citron, sennep, eddike, honning og salt. Vend kål med æbler, dressing, dild og drys med de saltede nødder. Smag salaten til.
Kommentarer
Send en kommentar
Har du en kommentar til en opskrift eller et spørgsmål?