Kalvesteak med timiankartofler og æble-kerne-salat
Sommersalat med æbler og kerner
Nu er æblesæsonen for alvor over os, og igår fik jeg fornøjelsen af at kokkerere med Anne Hjarnø til FOOD Festival på Tangkrogen i Århus. Hun brugte også de lækre sprøde og søde discovery-æbler, som denne opskrift er inspireret af.
Der skal også lyde en hilsen til en venlig og gavmild producent fra Ydring grønt, som forærede mig salaterne til opskriften her.
God fornøjelse.
2 personer
½ bakke rød mangold-salat
1 håndfuld rucola-salat
2 små discovery-æbler
½ mozzarellabold
2 forårsløg
1 lille håndfuld ristede og saltede græskarkerner
Olivenolie
Vineddike (hyldeblomst brugt her)
Salt
Citron
Salaterne skyldes og anrettes på et fad. Æblerne skæres i både, mozzarellaen smuldres og forårsløgene snittes på langs, og de anrettes ligeledes. Dressingen blandes og hældes over salaten, og der toppes med græskarkerner.
Salaten er her serveret med timian-kartofter og kalvekød.
Nu er æblesæsonen for alvor over os, og igår fik jeg fornøjelsen af at kokkerere med Anne Hjarnø til FOOD Festival på Tangkrogen i Århus. Hun brugte også de lækre sprøde og søde discovery-æbler, som denne opskrift er inspireret af.
Der skal også lyde en hilsen til en venlig og gavmild producent fra Ydring grønt, som forærede mig salaterne til opskriften her.
God fornøjelse.
2 personer
½ bakke rød mangold-salat
1 håndfuld rucola-salat
2 små discovery-æbler
½ mozzarellabold
2 forårsløg
1 lille håndfuld ristede og saltede græskarkerner
Olivenolie
Vineddike (hyldeblomst brugt her)
Salt
Citron
Salaterne skyldes og anrettes på et fad. Æblerne skæres i både, mozzarellaen smuldres og forårsløgene snittes på langs, og de anrettes ligeledes. Dressingen blandes og hældes over salaten, og der toppes med græskarkerner.
Salaten er her serveret med timian-kartofter og kalvekød.
Kommentarer
Send en kommentar
Har du en kommentar til en opskrift eller et spørgsmål?