Lækre sommermuffins med hvid chokolade
Så er sensommeren over os, og der vasles skøn solskin i weekenden. Kagerne indbyder til at indtage et hjørne i læ på terassen med en god bog, en kop te og en muffin. Der findes mange sorter hindbær, og en del har sæson her i august. Derfor kan man med fordel gå på jagt efter vilde hindbær i skoven eller kigge langs landevejene. Mange steder gemmer naturen på et forråd, som er langt mere smagfuldt end den frosne udgave.
God fornøjelse!
300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
150 g rørsukker
1 æg
2½ tsk vaniljesukker
3,5 dl mælk
50 g smør
100 g hindbær
150 g hvid chokolade
Ægget piskes godt med vaniljesukker. I en anden skål sigtes mel og bagepulver. Derefter tilsættes sukker. Melblandingen, mælk og smeltet smør tilsættes det piskede æg med vanilje.Tilsidst vendes den hakkede chokolade og hindbær forsigtigt i dejen. Dejen fordeles i ca.12 muffinsforme og bager ved 200 grader i ca.20 min.
Kan med fordel spises lune med vaniljeis eller lidt creme fraiche vendt med pisket fløde og lidt vaniljesukker.
God fornøjelse!
300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
150 g rørsukker
1 æg
2½ tsk vaniljesukker
3,5 dl mælk
50 g smør
100 g hindbær
150 g hvid chokolade
Ægget piskes godt med vaniljesukker. I en anden skål sigtes mel og bagepulver. Derefter tilsættes sukker. Melblandingen, mælk og smeltet smør tilsættes det piskede æg med vanilje.Tilsidst vendes den hakkede chokolade og hindbær forsigtigt i dejen. Dejen fordeles i ca.12 muffinsforme og bager ved 200 grader i ca.20 min.
Kan med fordel spises lune med vaniljeis eller lidt creme fraiche vendt med pisket fløde og lidt vaniljesukker.
Kommentarer
Send en kommentar
Har du en kommentar til en opskrift eller et spørgsmål?