onsdag den 10. december 2014

Sprødt knækbrød med masser af kerner

Verdens nemmeste opskrift på knækbrød som man virkelig bliver afhængig af. Det er lidt ligesom med brændte mandler, så er I advaret! Rigtig lækker til diverse oste med valnødder i honning eller en god spegepølse med rødløg.

2 bageplader 
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkefrø
1 dl græskarkerner
3 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. salt
1 dl neutralt olie fx raps- eller solsikke
2 dl lunkent vand

Rør alle de tørre ingredienser sammen. Tilsæt vand og olie og bland til en jævn og lind dej. Del dejen i to og rul hver klump ud mellem to stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke, og placer papiret med den udrullede dej på en plade. Gør det samme med dejklump nr. 2. Skæres i passende firkanter med en pizzaskærer. Bages i ca. 25 min. ved 180 grader til de er gyldne og brune i kanterne. Afkøles på en bagerist og opbevares i en kagedåse.

Billeder kommer snart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Har du en kommentar til en opskrift eller et spørgsmål?