søndag den 4. maj 2014

Hurtig pastaret med kylling og grønt

Jeg havde en rest kylling i køleskabet, og det blev hurtigt omsat til aftensmad. Man kan sagtens variere grøntsagerne og også komme andre krydderier/krydderurter i.

2 personer
Rester fra en helt kylling i mindre stykker (alternativt 2 stegte og krydrede kyllingefiletter)
200 g pasta
1 stort løg
2 fed hvidløg
½ squash
1 forårsløg
2½ dl hvidvin
3 dl. fløde
Frisk timian/oregano/basilikum eller andet
Paprika/chili (frisk/tørret)
Salt og peber

Start med at koge pastaen al dente. Vend det færdigkogte pasta med lidt olivenolie. Svits hakket løg og hvidløg på en pande. Vend squash og forårsløg rundt et par minutter. Hæld hvidvin på, og lad det fordampe. Tilsæt kødet og pastaen og hæld fløden ved. Kog op og krydr/smag til. Server med lidt rucola og revet parmesan på toppen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Har du en kommentar til en opskrift eller et spørgsmål?