søndag den 4. januar 2015

Coleslaw med æbler og nødder

Denne opskrift kan varieres med forskellige slags kål og nødder samt æbler og tørrede frugter alt efter smag og årstid.

4 personer 
Salat
Lille ½ hvidkål
2 sprøde æbler
En håndfuld blandede  og salte nødder (jeg brugte en blanding af cashew-, peanuts- og valnødder)

Dressing
1 bdt. frisk dild
4 spsk. rapsolie
Et twist citronsaft
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. æbleeddike
Lidt honning
Salt

Snit kålen i fine strimler og skær æblerne i både. Hak dilden groft. Rør olie med citron, sennep, eddike, honning og salt. Vend kål med æbler, dressing, dild og drys med de saltede nødder. Smag salaten til.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Har du en kommentar til en opskrift eller et spørgsmål?