onsdag den 5. november 2014

Chokoladekage med banan

At søde en chokoladekage med banan fungerer faktisk rigtig udmærket, og denne udgave blev både svampet og lækker.

1 lille bradepande
100 g chokolade
100 g smeltet smør
3 store æg
100 g sukker
150 g mel
3 spsk. kakao
3 tsk. vaniljesukker
3 tsk. bagepulver
1 dl skyr eller mælk
1½ banan eller 1 stor banan

Topping
70 g smør
150 g mørk chokolade
1 spsk sirup eller honning

Tænd ovnen på 200 grader. Chokolade og smør smeltes sammen og køler let af. Pisk æggene godt med sukker. Bland alle de tørre ingredienser, og vend dem i æggeblandingen med most banan, chokoladeblandingen og mælk/skyr. Fordeles i en bradepande og bages i ca. 25 min. Lav toppingen i mens. Smelt smør, chokolade og sirup/honning ved middel varme. Når kagen er let afkølet hældes toppingen over og fordeles.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Har du en kommentar til en opskrift eller et spørgsmål?