søndag den 4. maj 2014

Jordbærmuffins med hvid chokolade

Der er ikke noget som de første jordbær i butikkerne, og selvom de ikke er danske begynder de hollandske eller spanske alligevel at smage af lidt mere. April måned har jo vist sig fra sin pæne side, og derfor måtte jeg nødvendigvis igang med nogle lækre svampede og friske forårscupcakes.

12-14 store muffins 
2 store æg eller 3 små
100 g sukker
50 g smeltet smør
1-2 dl. mælk
1½ dl creme fraiche
4 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
Ca. 200 g mel
100 g hvid og grofthakket chokolade
1 bakke jordbær

Tænd ovnen på 180 grader. Pisk sukker og æg godt luftigt. Si vanilje, bagepulver og mel sammen og vend det i æggeblandingen med smeltet smør, mælk, creme fraiche og hvid chokolade. Kom papirsforme i en cupcakeform af metal, så de støttes godt og ikke flyder ud. Hæld dej i hver form, og tryk mindre stykker af jordbær ned i hver. De skal være godt fyldte. Bages ca.20 min.

Pynt med en frosting eller som her lidt fløde blandet med cremefraiche tilsat citronskal og vaniljesukker og top med et jordbær.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Har du en kommentar til en opskrift eller et spørgsmål?