Hjemmelavet karrysalat

Jeg er ikke den store sildespiser, og ender ofte nødtvunget med at køre en rugbrødsmad ned med karrysalat til julefrokosterne i december. Man bliver derfor hurtigt træt af den færdigkøbte udgave, og jeg laver altid denne mere lette og friske version. Salaten er hurtig at lave, og man har de fleste ting på køl alligevel. Den kan også sagtens bruges i en sandwich eller mellem et par stykker ristede rugbrød til frokost.

4-6 personer
½ æble (gerne et sødeligt)
3 mellemstore æg
2 syltede agurker
1 lille løg
Purløg
2-3 dl creme fraiche (helst 18%)
Karry
Evt. lidt gurkemeje som farveforstærker
Salt og peber

Skær æble, æg, syltede agurker og løg i fine små tern. Det hele vendes forsigtigt med creme fraiche og fintklippet purløg. Smag til med karry, salt og peber og juster farven med gurkemeje.


Kommentarer

Populære opslag