fredag den 22. november 2013

Italiensk omelet med lufttørret skinke

Jeg er helt tosset med omeletter i alle mulige afskygninger. Denne her er italiensk inspireret med friske krydderurter, og ricottaen gør omeletten dejlig let og luftig. God til en let frokost eller brunch med lidt ristet rugbrød og/eller salat til.

2 personer 
100 g ricotta
4 skiver lufttørret skinke
4-5 æg afhængig af størrelsen
6 cherrytomater
½ rød peberfrugt
1 lille løg
Olivenolie
Salt og peber
Krydderurter (friske eller tørrede)

Skær peberfrugt og løg i grove stykker. Svits kort på panden med lidt olivenolie. Pisk æg i en skål med ricotta og vend skinken og de halve tomater i. Krydr med salt og peber. Hæld æggeblandingen over peberfrugt og løg, så det hele er godt fordelt. Steg omeletten ved middelvarme, og læg efter fem minutter et låg fra en gryde eller andet over panden. Når omeletten begynder at stivne i siden vendes den forsigtigt over på låget og tilbage på panden, hvor den steger videre til den er helt stivnet på begge sider.



Server med brød, salat og masser af lækre krydderurter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Har du en kommentar til en opskrift eller et spørgsmål?