søndag den 17. marts 2013

Pige-pasta med svampe og kylling i cremet sauce

Denne ret er hurtig at bikse sammen, og bidrager ofte til at få ryddet ud i køleskabet. Den kan sammensættes med forskellige grøntsager efter lyst og smag. En sjat hvidvin vil gøre underværker, og bacon kan formentlig få det mandelige køn til at indtage retten!

Ingredienser til 2 personer
1 stort kyllingebryst i tern
½ bakke cherrytomater (gerne i flere farver)
½ bk. champignoner i kvarte
2 forårsløg skåret på langs i 2 cm. stykker
1 mellemstort rødløg
2 fed hvidløg groftskåret
Chiliflager, citronsaft, salt og peber
1½ dl fløde (madlavnings- eller piske)
Ca. 200 g pasta (penne, skuer, spiraler eller spagetti)
Rucolasalat til pynt

Start med at koge pastaen al dente. Varm en pande op med olivenolie, og steg kyllingen ved høj varme et par minutter. Skru lidt ned, og tilsæt hvidløg. Vend konstant rundt, så det ikke brænder på. Brændt hvidløg kan ødelægge hele retten. Tilsæt derefter grøntsagerne og løget (vent med tomaterne). Svits nogle minutter, og tilsæt fløden. Lad retten småsimrer 5 minutter, og hæld tomaterne ved. Smag til med citronsaft, salt, peber og chili.


Anret på en tallerken med rucolasalat på toppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Har du en kommentar til en opskrift eller et spørgsmål?