onsdag den 2. januar 2013

Laksewraps med avocado-creme

Januar står for mange i hverdagens og sundhedens tegn. Ovenpå en december måned med fristelser, julefrokoster og familiekomsammen er det tid til igen at finde dagligdagsrytmen, og vænne sig til en mindre tung mad. Jeg er af den personlige overbevisning at nytårsforsæt om slankekure, mere motion og sundere livsstil er opreklamerede. Jeg tror på at hvis man spiser fornuftigt og i særlig grad fornuftige mængder mad, så regulerer kroppen ligeså stille, og de par overflødige kilo vil lige så langsomt forsvinde. Denne opskrift er derfor ikke en sundhedsapostels råd, men mere et foreslag til madpakken eller en hurtig venindefrokost.

Til 2 personer
4 tortillas
200 g røget laks
1 lille rødløg
Salat fx. iceberg, grøn babyleave, frisee, krølsalat, spinatblade eller lollo bionda
Lidt agurk

Avocado-creme
2 modne avocadoer
1 dl creme fraiche
En kvart citron
Lidt chili eller cayennepeber
Salt og peber

Pynt: lidt purløg

Start med at lave dressingen. Blend avocado med creme fraiche og krydderier og smag til med citron. Varm pandekagerne op i mikroovnen i et minuts tid ved fuld styrke, og anret med avocadocreme, friskskyllet salatblade, stykker af røget laks, lidt agurk og finthakket rødløg. Top op med frisk purløg.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Har du en kommentar til en opskrift eller et spørgsmål?