søndag den 15. april 2012

Guddommelig guacamole

Avocado-cremen bruges traditionelt som tilbehør til mexicanske retter fx chili con carne, burritos, nachos og tortillas, men er også helt ideel som en sund dip til udskårne grøntsager (peberfrugt, gulerødder, agurk, bladselleri). Mums.

1 stor moden avocado eller to små
3 store spsk. græsk yoghurt eller creme fraiche
3 fed hvidløg
3 spsk. citron
Lidt salt

Ingredienserne blendes til en ensartet masse. Ønskes en grovere udgave skæres avocadoen i tern og hvidløgen finthakkes, mens der ydermere tilsættes et lille hakket rødløg og en stor moden tomat skåret i små tern. Yoghurten eller creme fraichen undlades i denne version. Men HUSK citron eller lime til begge udgaver. Det giver en frisk syrlighed til dippen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Har du en kommentar til en opskrift eller et spørgsmål?